Ostali likovi citati i izreke

U stripu se pojavljuje mnogo epizodnih likova i teško ih je nabrojati na jednom mjestu, ali daćemo sve od sebe.

Klodovik je papagaj Broja Jedan kojeg je dobio na poklon od djeda.

Nosonja je pas koji se prvi put pojavljuje u epizodi pod nazivom “Pas za milijun dolara” (18). Od samog početka, sudbina je odabrala Boba Rocka da bude njegov “gazda”. Nosonja često spašava članove grupe iako ga hrana lako privlači.

Skviki je zamorac kojeg je Šef pronašao i napravio mu dom u šalici koju uvijek nosi oko vrata. Iako Šef rijetko dolazi do hrane, uvijek pronađe list salate za Skvikija. Skviki se nikad ne odvaja od Šefa. Prvi put se pojavio u epizodi “Čuvaj se bombe” (21).

Xerex je zmija koju je Broj Jedan dobio od svog prijatelja Tobije Quantrilla. Xerex je uvijek “nacugana” i vjerni je obožavatelj porta. Prvi put se pojavio u epizodi “Broadway” (99).

Prudy je blijedi mačak kojeg je Broj Jedan dobio kao poklon od svoje sestre Calamity. Prvi put se pojavio u epizodi “Prudy, Prudy” (217).

Minuette Macon, atraktivna žena iz Francuske, već od 2005. godine bliska je suradnica Alana i trenutna ljubav njegovog života

Superhik je glavni neprijatelj Grupe TNT, poznat po tome što krade od siromašnih i nemoćnih da bi dao bogatima. Lik je stvoren kao parodija Robinu Hoodu. Tokom dana radi kao čistač i zbog toga osjeća neprijateljstvo prema siromašnim ljudima jer smatra da oni neodgovorno bacaju smeće posvuda. Superhik je doživio nesreću u kojoj je gotovo utopio u tisućama litara alkohola iz tvornice. Taj događaj mu je dao posebnu moć – može svladati svakog svojim alkoholnim zadahom.

Beppa Joseph je ženski lik koji je životna ljubav Superhika, ali istovremeno i neprijatelj Grupe TNT. Ističe se po impresivnoj veličini, bradavici na nosu i trodnevnoj bradi.

Gumiflex je opasniji, uporniji i učinkovitiji neprijatelj Grupe TNT. On je tajanstvena osoba s gumenim licem koja s lakoćom mijenja izgled i identitet. Prvi put se pojavio u epizodi nazvanoj “Gumiflex” (110).

Profesor Kreutzer je bivši nacistički znanstvenik koji ima opsesiju sendvičima i pivom.

Arsen Lupiga je manje džentlmen, a više lopov. Koristi arsen kako bi omamio bogate dame i potom im ukrao vrijedan nakit koji nose.

Konspirator je čovjek s maskom i veliki neprijatelj Grupe TNT. Pokušava im se osvetiti jer su ga spriječili da ukrade vrijedne stvari od ubijene udovice Norton(broj 65). Konspirator umire nakon što pobjegne u zagađeno područje, ali se vraća u životu u epizodi “Nevjerojatan povratak” (broj 164), kada područje prestane biti zagađeno.

Margot je superšpijunka inspirirana likom Modesty Blaise i najdugovječniji neprijatelj Grupe TNT. Susreću se s njom od samih početaka. Radi za onoga tko više plaća i uspješno zavodi sve članove grupe.

Tromb je debeli čovječuljak koji želi uništiti planet Zemlju. Nos i uši su mu prekriveni globusima koje raznosi eksplozivima kako bi zadovoljio svoju želju za uništavanjem. Nakon što se vjerovalo da je Konspirator umro, postaje vođa Trija Fantastikus.

George Duls je multimilijarder koji je opsjednut čistačicom Miss Boa, koja voli kršitelje zakona. Pojavljuje se kao negativac u 36. broju, kada postaje Centurion.

Maharadža Blic je nesretni činovnik koji odlučuje opljačkati banku u kojoj radi. Kako bi preuzeo zasluge za krađu, šalje novinama svoju sliku sa svojim električnim slonom i naziva se Maharadža Blic. Pojava njegove slike u novinama zbunjuje Broja 1 jer nema nikakve zapise o njemu u svojoj crnoj knjižici.

Trio Fantastikus je neobična grupa pljačkaša koju čine Konspirator, Dr. Alsar i Stampel. Nakon smrti Konspiratora, Tromb postaje vođa grupe.

Baby Kate je šefica bande duhova i gangstera iz 30-ih godina 20. stoljeća. Nesretno je zaljubljena u Alana Forda.

Veliki Cezar je nekada bio desna ruka Broja Jedan i voditelj poslovnice u L.A. Kasnije postaje negativac kada izda Broja 1, što ga čini metom osvete i progonom Grupe TNT. Često se pojavljuje kao savjetnik u kombinaciji s drugim negativcima. Okružen je gorilom Theodorom, panterom Betty i psom Teddyjem. Za njega rade Bobova braća Tim, Tom i Tumb, te izumitelj Lamp.

Barun Vurdalak je vođa grupe vampira iz Transilvanije. Slučajno se upliće u poslove Grupe TNT napadajući ih zbog želje za pijenjem ljudske krvi.

Melisa je pseudonim pčelara Joea Pullovera. Frustiran širenjem grada i teškim životom na selu, počinje se baviti pljačkama koristeći dresirane pčele, a kasnije se upušta u ucjene koristeći komarce.

Kronos je digitalna kopija koju je stvorio Lampov brat blizanac. Njegov cilj je zamijeniti Zemljinu populaciju digitalnim kopijama ljudi.

Katodik je popravljač televizora koji slučajno otkriva petu dimenziju i koristi je za pljačke putem TV aparata.

Ljeponoga Betty je kriminalka koja zavođenjem muškaraca krade njihovo bogatstvo. Njeni poslovi često su povezani s Grupe TNT zbog veze njene bake s Brojem 1.

Supersirko je kriminalac kojemu je droga upala u juhu i dala mu moć letenja. Čuva otok koji je bombardiran bombama koje su izmijenile njegove gene i dale mu nadljudsku snagu. Kada izgovori “Na vrh brda vrba mrda”, pretvara se u nabildanu verziju Supersirka.

Anten-man je parodija na Silvija Berlusconija. On je kriminalac koji može koristeći TV antene putovati bilo gdje.

Novi Anten-man je radnik Telezmije koji u uredu pravog Anten-mana, Vipere, pronalazi kostime Anten-mana. Želi se osvetiti Viperi.

Profesor Krupp je bivši nacistički znanstvenik koji s profesorom Kreutzerom želi osnovati Četvrto Carstvo.

12 umjetnika su kriminalci violinisti. Dirigent je na čelu njihove bande.